Universal Access To All Knowledge
Home Donate | Store | Blog | FAQ | Jobs | Volunteer Positions | Contact | Bios | Forums | Projects | Terms, Privacy, & Copyright
Search: Advanced Search
Anonymous User (login or join us)
Upload
Search Results
Results: 1 through 50 of 71 (0.027 secs)
You searched for: creator:"Biré, Edmond, 1829-1907"
[1] 2     Next    Last
[texts]La légende des Girondins - Biré, Edmond, 1829-1907
26
Keywords: Girondists; France -- History Revolution, 1789-1799
Downloads: 310
[texts]Histoire et littérature - Biré, Edmond, 1829-1907

Keywords: Historiens; Littérature française
Downloads: 120
[texts]Histoire et littérature - Biré, Edmond, 1829-1907
Includes bibliographical references
Keywords: French literature; Historians; Literature and history
Downloads: 181
[texts]Légendes révolutionnaires - Biré, Edmond, 1829-1907
Le pacte de famine. La bastille sous Louis XVI. La vérité sur les girondins. Le brigadier Muscar. La légende de LePerdit. L'institut de France. La congrégation. Les bourgeois d'autrefois. L'enseignement avant 1789 et pendant la Révolution
Keywords: France -- History 1789-1815
Downloads: 406
[texts]La presse royaliste de 1830 a 1852; Alfred Nettement sa vie et ses oeuvres - Biré, Edmond, 1829-1907
26
Keywords: Nettement, Alfred François, 1805-1869; Press -- France History
Downloads: 554
[texts]Armand de Pontmartin, sa vie et ses oeuvres 1811-1890 - Biré, Edmond, 1829-1907
Includes bibliographical references and indexes
Keywords: Pontmartin, Armand, comte de, 1811-1890
Downloads: 392
[texts]Victor Hugo avant 1830 - Biré, Edmond, 1829-1907
26
Keywords: Hugo, Victor, 1802-1885
Downloads: 488
[texts]Chateaubriand, Victor Hugo, H. de Balzac - Biré, Edmond, 1829-1907
31
Keywords: Hugo, Victor, 1802-1885; Balzac, Honoré de, 1799-1850
Downloads: 249
[texts]Écrivains et soldats - Biré, Edmond, 1829-1907

Keywords: Écrivains français; Littérature française
Downloads: 153
[texts]Victor Hugo après 1830 (Volume 2) - Biré, Edmond, 1829-1907
26
Keywords: Hugo, Victor, 1802-1885
Downloads: 586
[texts]Victor Hugo avant 1830 - Biré, Edmond, 1829-1907
Includes bibliographical references
Keywords: Hugo, Victor, 1802-1885
Downloads: 539
[texts]La légende des Girondins - Biré, Edmond, 1829-1907
First published in "Le Correspondant," 1880
Keywords: Girondists
Downloads: 375
[texts]L'année 1817 - Biré, Edmond, 1829-1907
26
Downloads: 269
[texts]Journal d'un bourgeois de Paris pendant la terreur (Volume 2) - Biré, Edmond, 1829-1907

Downloads: 539
[texts]Victor Hugo après 1852 : L'exil, les dernières années et la mort du poète - Biré, Edmond, 1829-1907
Includes bibliographical references
Keywords: Hugo, Victor, 1802-1885
Downloads: 393
[texts]Mes souvenirs : 1846-1870 - Biré, Edmond, 1829-1907
Includes bibliographical references
Keywords: Biré, Edmond, 1829-1907; Critiques; Historiens
Downloads: 211
[texts]Victor Hugo avant 1830 - Biré, Edmond, 1829-1907
Includes bibliographical references
Keywords: Hugo, Victor, 1802-1885
Downloads: 263
[texts]Armand de Pontmartin : sa vie et ses oeuvres, 1811-1890 - Biré, Edmond, 1829-1907

Keywords: Pontmartin, Armand Augustin Joseph Marie Ferrard, comte de, 1811-1890
Downloads: 501
[texts]Portraits littéraires - Biré, Edmond, 1829-1907
Prosper Mérimée -- M. Edmond About -- Lamartine en 1839 -- Paul Féval -- Souvenirs d'un bourgeois de Paris. M. Ernest Legouvé -- Un grand seigneur libéral. Le duc Victor de Broglie -- M. Cuvillier-Fleury -- Les bourgeois d'autrefois
Keywords: French literature
Downloads: 310
[texts]Honoré de Balzac - Biré, Edmond, 1829-1907

Keywords: Balzac, Honoré de, 1799-1850
Downloads: 219
[texts]Honoré de Balzac - Biré, Edmond, 1829-1907
Includes bibliographical references
Keywords: Balzac, Honoré de, 1799-1850
Downloads: 247
[texts]Victor Hugo après 1830 (Volume 1) - Biré, Edmond, 1829-1907
26
Keywords: Hugo, Victor, 1802-1885
Downloads: 1,090
[texts]Etudes d'histoire et de littérature - Biré, Edmond, 1829-1907

Keywords: Newman, John Henry, 1801-1890; Histoire; Littérature française
Downloads: 159
[texts]Victor Hugo après 1852: L'exil, les dernières années et la mort du poète - Biré, Edmond, 1829-1907
26
Keywords: Hugo, Victor, 1802-1885
Downloads: 1,636
[texts]Études et portraits - Biré, Edmond, 1829-1907

Keywords: Littérature française
Downloads: 191
[texts]Honoré de Balzac - Biré, Edmond, 1829-1907
26
Keywords: Balzac, Honoré de, 1799-1850
Downloads: 1,127
[texts]Oeuvres complètes (Volume 7) - Musset, Alfred de, 1810-1857

Downloads: 89
[texts]Oeuvres complètes (Volume 3) - Musset, Alfred de, 1810-1857

Downloads: 121
[texts]Oeuvres complètes (Volume 5) - Musset, Alfred de, 1810-1857

Downloads: 104
[texts]Oeuvres complètes (Volume 6) - Musset, Alfred de, 1810-1857

Downloads: 223
[texts]Mémoires d'outre-tombe (Volume 3) - Chateaubriand, François-René, vicomte de, 1768-1848

Downloads: 162
[texts]Mémoires d'outre-tombe (Volume 6) - Chateaubriand, François-René, vicomte de, 1768-1848

Downloads: 209
[texts]Mémoires d'Outre-Tombe, Tome IV - Chateaubriand, François-René, vicomte de, 1768-1848
Book from Project Gutenberg: Mémoires d'Outre-Tombe, Tome IV Library of Congress Classification: DC
Keywords: Enghien, Louis-Antoine-Henri de Bourbon, duc d', 1772-1804; France -- History -- Consulate and First Empire, 1799-1815; Napoleon I, Emperor of the French, 1769-1821
Downloads: 372
[texts]Mémoires d'outre-tombe (Volume 4) - Chateaubriand, François-René, vicomte de, 1768-1848

Keywords: French literature
Downloads: 557
[texts]Mémoires d'outre-tombe (Volume 4) - Chateaubriand, François-René, vicomte de, 1768-1848

Downloads: 267
[texts]The diary of a citizen of Paris during 'the terror (Volume 1) - Biré, Edmond, 1829-1907
A translation of v. 1-3 of the original: Journal d'un bourgeois de Paris pendant la terreur
Downloads: 320
[texts]The diary of a citizen of Paris during 'the terror' (Volume 2) - Biré, Edmond, 1829-1907

Keywords: France -- History Revolution, 1789-1799
Downloads: 814
[texts]Mémoires d'outre-tombe (Volume 6) - Chateaubriand, François-René, vicomte de, 1768-1848

Keywords: French literature
Downloads: 894
[texts]Mémoires d'outre-tombe. Nouv. ed. avec une introd., des notes et des appendices par Edmond Biré (Volume 04) - Chateaubriand, François-René, vicomte de, 1768-1848
26
Downloads: 556
[texts]Mémoires d'outre-tombe. Nouv. ed. avec une introd., des notes et des appendices par Edmond Biré (Volume 03) - Chateaubriand, François-René, vicomte de, 1768-1848
26
Downloads: 752
[texts]Mémoires d'Outre-Tombe Tome II - Chateaubriand, François-René, vicomte de, 1768-1848
Book from Project Gutenberg: Mémoires d'Outre-Tombe Tome II Library of Congress Classification: DC
Keywords: Enghien, Louis-Antoine-Henri de Bourbon, duc d', 1772-1804; France -- History -- Consulate and First Empire, 1799-1815; Napoleon I, Emperor of the French, 1769-1821
Downloads: 397
[texts]Memoires d'outre tombe : d'après l'édition Ed. Biré - Chateaubriand, François-René, vicomte de, 1768-1848
31
Keywords: French literature
Downloads: 604
[texts]Mémoires d'outre-tombe (Volume 1) - Chateaubriand, François-René, vicomte de, 1768-1848

Keywords: French literature
Downloads: 1,117
[texts]The diary of a citizen of Paris during 'the terror (Volume 2) - Biré, Edmond, 1829-1907
A translation of v. 1-3 of the original: Journal d'un bourgeois de Paris pendant la terreur
Downloads: 452
[texts]Mémoires d'Outre-Tombe Tome V - Chateaubriand, François-René, vicomte de, 1768-1848
Book from Project Gutenberg: Mémoires d'Outre-Tombe Tome V Library of Congress Classification: DC
Keywords: Enghien, Louis-Antoine-Henri de Bourbon, duc d', 1772-1804; France -- History -- Consulate and First Empire, 1799-1815; Napoleon I, Emperor of the French, 1769-1821
Downloads: 319
[texts]Mémoires d'outre-tombe (Volume 5) - Chateaubriand, François-René, vicomte de, 1768-1848

Keywords: French literature
Downloads: 762
[texts]Mémoires d'outre-tombe (Volume 3) - Chateaubriand, François-René, vicomte de, 1768-1848

Keywords: French literature
Downloads: 253
[texts]Mémoires d'outre-tombe (Volume 5) - Chateaubriand, François-René, vicomte de, 1768-1848

Downloads: 216
[texts]Mémoires d'outre-tombe. Nouv. ed. avec une introd., des notes et des appendices par Edmond Biré (Volume 05) - Chateaubriand, François-René, vicomte de, 1768-1848
26
Downloads: 268
[texts]Mémoires d'outre-tombe. Nouv. ed. avec une introd., des notes et des appendices par Edmond Biré (Volume 06) - Chateaubriand, François-René, vicomte de, 1768-1848
26
Downloads: 839
[1] 2     Next    Last
Advanced search

Group results by:

> Relevance
Mediatype
Collection

Related mediatypes

texts

Terms of Use (10 Mar 2001)